A Mobil flottáról

Ismerkedjen Meg Lehetőségeivel

Csatlakozzon cégével a Happyfon tarifáihoz! Kedvezményes csomagjainkkal vállalkozása könnyebben fog működni, csökkentjük kiadásait, ezáltal nőhetnek bevételei.

Korlátlan Tarifa Csomagok

Korlátlanul szeretne telefonálni és roemingolni EU országokon belül ? ? Válasszon minket, és korlátlan előfizetést kap tőlünk, ami hálózaton belül és hálózaton kívül is korlátlan telefonálást jelent!

Ragaszkodik Hívószámaihoz?

Hívószámait megtarthatja, segítünk a számhordozásban! A számhordozást mi indítjuk, Önnek csak hátra kell dőlnie!

Osztható Díjcsomagok

A cégben Ön és asszisztense beszél a legtöbbet, a többiek csakis elérhetőség miatt tartanak fenn előfizetést? Válasszon minket, és osztható díjcsomagot adunk a kezébe!

A Siker Záloga

Kérje ajánlatunkat, az ajánlat beérkezését követő 24 órán belül megkeressük és személyre szabott ajánlatot adunk Önnek. Jelenlegi kiadásait jelentősen csökkenteni fogjuk, ezáltal átcsoportosíthatja pénzügyeit. Az ajánlat ingyenes, Önnek pénzbe nem kerül!

Alacsony Havidíj

Keveset beszélnek mobiljaikon és inkább csak elérhetőségre van szükségük? Válassza az alacsony havidíjas csomagunkat! Alacsony havidíj, mely 100%-ban lebeszélhető!

A Korlátlan Kapcsolat

Cégeknek, vállalkozásoknak és minden adószámmal rendelkező jogi személynek segítünk abban, hogy a sikeres működés eszközeként, a mobil kommunikációt a lehető legkedvezőbb feltételekkel kaphassák meg. A mi küldetésünk, hogy ennek üzemeltetésében segítsük Önt.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérdés esetén

Hívja Ügyfélszolgálatunkat

Kollégáink mindenben állnak rendelkezésére, kérdéseire, megkeresésre azonnal válaszolunk. Ügyfélszolgálatunkon, H-P 8:00-17:00-ig állunk rendelkezésére

a +36-(30)-3-30-30-30-as hívószámon, vagy e-mailben az info@happyfon.hu címen.

 

Miért Minket válasszon

Tarifáink a piaci igényekhez és árakhoz vannak igazítva

Beszéljen ingyen kollégáival, családtagjaival.

Lebeszélhető előfizetési díjak mindegyik telefonflotta csomagban.

Megtarthatja hívószámát, így továbbra is elérhető marad ismerősei, partnerei számára.

Mobilflottánként több kedvezményes mobil internet csomag közül választhat.